Nyt anlæg

Skal I etablere et nyt CTS-anlæg, eller skal det eksisterende udskiftes? Vi kan løfte hele opgaven, og vi er certificeret forhandler af Regin og BA Systems.

Projektering

Projektering, etablering og servicering af nyt anlæg

Overlad det trygt til os, så I kan fokusere på andre ting end CTS og bygningsautomatik. Vi har mere end 20 års erfaring med at levere og servicere anlæg, som balancerer god drift og godt indeklima.

Vi er certificeret forhandler af

BA Systems

BA Systems

- en stærk dansk producent af komponenter til CTS og bygningsautomatik. De har fleksible produkter som kan skræddersyes til de fleste behov indenfor drift og overvågning af bygningers tekniske anlæg. Driftsstabile produkter som sikrer et stabilt fundament for den gode bygningsdrift, i både små og store anlæg. BA systems produkter er brugervenlige og lette at servicere.

Regin

Regin

- stærke og populære svenske produkter. Er kendt for sine gode reguleringstekniske egenskaber og deres brede produktsortiment indenfor komponenter til CTS og bygningsautomation. Et stærkt brand som sikrer stabil og optimeret drift af tekniske installationer i bygninger. Regin sikrer lavt energiforbrug samt godt indeklima.

Distech logo

Distech

Distech er et stærkt Canadisk brand indenfor bygningsautomatik. De har mange års erfaring, hvilket sikrer gode og stabile produkter med et stort sortiment af spændende komponenter indenfor bygningsautomation. Distech har dels deres egen produktserie, som de selv har udviklet, men de tilbyder også de populære produkter indenfor Niagara Framework.

Deos logo

DEOS

DEOS er en tysk virksomhed som udvikler produkter indenfor bygningsautomatik. DEOS produkter udmærker sig særligt indenfor kommunikationsstandarden BACnet, hvor DEOS er nogle af de absolut førende. Med et DEOS produkt er man sikret stabile løsninger, hvor mange års erfaring sikrer den højeste kvalitet indenfor styring, regulering og overvågning af varme- og ventilationsanlæg.