Energioptimering - Spar på energien

Alle virksomheder, skoler, kontormiljøer og generelt bygninger med større varme- og ventilationsanlæg bør fokusere på korrekt service og drift. Korrekt justeret automatik /eller CTS-anlæg sikrer både bedre bundlinje og indeklima.

Varme- og ventilationsanlæg
Optimering af varme- og energianlæg

Optimering af varme- og ventilationsanlæg

Anlægstrim - optimering af bygningsydelse

Vi sikrer den bedst mulige bygningsydelse ved at energioptimere bygningens eksisterende varme- og ventilationanlæg. Vi sigter efter at opnå det bedst mulige indeklima ved så lavt et energiforbrug som muligt. Resultatet er optimal bygningsydelse. Vi kalder det et anlægstrim.

Vores mål er desuden, at sikre den bedst tænkelige driftsstabilitet og de længst mulige vedligeholdelsesintervaller.

Vores erfaring og udenlandske undersøgelser viser at der kan spares mellem 10 og 25% på energiforbruget, alene ved fokus på driften af varme og ventilation.

Energioptimering, vedligehold og driftsstabilitet giver

Økonomiske besparelser

En bæredygtig og klimavenlig profil

Bedre indeklima

Optimering af anlæg

Hvor meget skal vi investere i energioptimering?

Her og nu skal der ikke investeres yderligere i ny teknologi, da jeres bygning sandsynligvis allerede har hvad der skal bruges, men da vi efter et anlægstrim og en optimering kender jeres systemer, vil vi være i stand til at udpege nye muligheder og endnu flere optimerende foranstaltninger.

Vi kan komme med forslag til investeringer i kommende budgetår, som vil kunne optimere jeres energiforbrug og indeklima og derved give maksimal værdiskabelse.

Hvad koster et anlægstrim?

Se alle vores priser her