CTS-løsninger for bygningsejere

Optimering af etablerede CTS-anlæg

Står I som bygningsejer med et ventilations- og varmeanlæg der ikke kører korrekt, til stor gene for brugerne? Er jeres energiforbrug for stort? Mangler I overblik over jeres tekniske anlæg? Eller står I blot og mangler ny bygningsautomatik i form af små selvstændige styringer til ventilation- og varmestyringer eller større CTS-anlæg? Uanset behovet så står vi klar til at hjælpe jer med den rette løsning.

At installere bygningsautomatik kan være en kompleks og dyr proces, og derfor er det afgørende at I kan have 100% tillid til jeres leverandør. I EXPERO sikrer vi jer tillid i hele processen, og vi lover jer et kvalitetsprodukt der sikrer jer værdi nu og langt ind i fremtiden.

Det opnår du med vores løsning

Reduceret energiforbrug

Forbedret indeklima

Minimale omkostninger

Værdifulde resultater

Resultatet er reduceret energiforbrug, forbedret indeklima samt minimering af jeres drifts- og vedligeholdelsesomkostninger. Vi har specialiseret os i den såkaldte “retro fitting”, hvor eksisterende ældre bygningsautomatik opdateres til en ny og tidssvarende løsning.

Men står I med en ny bygning, hvor den rette automatikløsning skal etableres fra bunden, så er vi også her jeres tillidsfulde leverandør som sikrer maksimal værdi. Uanset løsning så handler det for os altid om at skabe maksimal værdi for den laveste mulige omkostning for jer.