Kunder og cases

Det siger vores kunder

Fra rodebutik til CTS overblik og værdi for pengene

”COOP har gennem mange år investeret i en lang række CTS-anlæg uden en plan for, hvordan det hele skulle se ud. Økonomi, frustrationer og deraf behov for overblik og rådgivning var grunden til, at vi indgik et samarbejde med Andreas, som både har en tekniker- og en konsulenttilgang til CTS-styring. Denne kombination er ret unik.
Resultatet er synligt: Andreas har gjort os klar til at gå i marken og finde vores fremtidige CTS-setup. Beslutningsprocessen er naturligvis vores egen, men Andreas har gennem design af nogle grundlæggende løsningsstrategier klædt os på til at træffe de rigtige beslutninger. Andreas’ enorme knowhow kombineret med hans evne til at agere selvstændigt i en stor organisationen som COOP har været guld værd. Derfor vil jeg anbefale EXPERO til andre større virksomheder med komplekse og sammensatte porteføljer og deraf mange lokationer og løsninger, som skal fungere optimalt sammen ud fra en knivskarp plan.”

Coop logo

Tungelund Sportshal

Efter etablering af CTS oplevede Tungelund 43% energibesparelse og et lang bedre indeklima med bedre temperaturer og bedre luft.

Efterfølgende opnåede de yderlige 12% energibesparelse da vi begyndte at drifte deres anlæg.

Energibesparelse
0 %
Expero har hjulpet Tradium

Tradium - Teknisk skole

Tradium stod med en stor udfordring i deres 24.000 m2 bygninger – De havde intet samlet overblik over deres 4 forskellige CTS-anlæg med 4 forskellige styringer.

Vi hjalp Tradium med en 100% kortlægning af deres bygningsautomatik og CTS-enheder og ved hjælp af vores samlede rapport.og anbefalinger blev løsningen:

  • 2 af anlæggene kunne bevares
  • 1 anlæg skulle udbygges med mere bygningsautomatik
  • 1 anlæg skulle udskiftet komplet (vi hjalp med projektering og udbud)
  • Alle anlæg blev herefter indreguleret og justeret og samlet på een samlet CTS-platform.


Resultatet gik fra kaos og mistillid til systemerne – til 100% overblik.

Bygninger
0 m2
Overblik
0 %

AS3 Kontorbygning

3 år efter bygningerne stod klar, oplevede AS3 stadig udfordringer med deres indeklima i deres helt nye bygninger, bygget efter alle kunstens standarder. Leverandørerne var ikke i stand til at løse udfordringerne.

Ved hjælp af vores uvildige rådgivning blev problemstillingerne konkretiseret og det lykkedes os at skabe et bedre indeklima.

Vi har efterfølgende overtaget den daglige drift for at sikre et fortsat godt indeklima.

Expero har hjulpet AS3

Engsøens Børnehus (daginstitution)

Personalet oplevede at de ofte fik hovedpine og sygefraværet var alt for højt. Ingen var i stand til at finde fejl på deres ventilationsanlæg.

Vi foretog et Indeklima Tjek – og efter én dag i institutionen, hvor vi målte luft værdier og gennemgik anlægget, kunne vi aflægge en rapport som belyste alle problemstillinger og konkrete handlinger som kunne løse deres udfordringer.

Resultatet var et langt bedre indeklima, færre sygedage og færre hovedpiner.

Expero har hjulpet Engsøens Børnehus