1. Forside
  2.  » Rådgivning

Rådgivning og projektledelse

ETABLERING AF CTS? – VI HJÆLPER JER HELE VEJEN

FÅ EXPERO MED PÅ HOLDET

EXPEROs rådgivere hjælper med at sikre jer den bedste investering indenfor energioptimerende løsninger, med kernekompetence i EMS og BMS/CTS. Vores mål er at give jer den bedste og mest effektive løsning. Tag derfor EXPERO med på holdet, når I vil have det optimale ud af jeres kommende investeringer.

Uvildig rådgivning
Med vores team af dygtige og engagerede rådgivere, tilbyder vi uvildig CTS-rådgivning til jer. Det har den fordel, at der rådgives således I får den CTS-løsning, der tilgodeser brugere og driftspersonale mest muligt.

En jungle af muligheder
Der findes utrolig mange muligheder, indenfor energioptimerende løsninger i dag. BMS-/CTS-anlæg er et kraftfuldt værktøj til at skabe overblik og indsigt, og derigennem sikre jer energibesparelser og komfort forbedringer. Men det er en kompleks opgave at projektere og etablere bygningsautomatik,  og her vil EXPEROs erfaring komme jer til gode. Vi har rådgivere, som har navigeret i denne jungle i mange år og derfor har kompetencerne til at finde den løsning, der passer jeres virksomhed bedst. Vi har med garanti løsningen, på de problemer, I har.

Projektering og Etablering
I vores optik er det meget enkelt. Arbejdet med CTS kan opdeles i tre processer; projektering, etablering og drift. Vi har skabt tryghedstrekanten, hvor vi kalder processerne; OVERBLIK, REALISERING og DRIFT. Uanset hvilken af disse opgaver I står over, så kan vi hjælpe jer i mål. Vi tager jer i hånden lige fra den første blyantstreg og helt ind i driften.

>Nummeret er: