DEOS TEO - intelligent radiator-termostat

Spar mere end 30% af varmeforbruget – hurtigt og nemt.

Perfekt indeklima

Mere end 65% af omkostningerne i en bygning, går til varme, så her er der et enormt besparelsespotentiale. Derfor er intelligente motorstyrede radiatortermostater uundværlige. Erstat dine gamle termostater med vores patenterede LoRaWAN-trådløse termostater og nyd et perfekt indeklima.

Tag fuld kontrol over regulering af varmen

Med vores trådløse radiatortermostat DEOS TEO (Termostat til EnergiOptimering) er det slut med manuelle justeringer på termostaten – Alt styres centralt.

DEOS TEO kan kobles på et eksisterende CTS system, eller som stand alone på vores cloud baserede platform – EXPERO BMS. Her kan den aktuelle rumtemperatur og termostatens driftstilstand læses og ændres. Betjeningen er nem via en standardbrowser på smartphone, tablet eller PC.

Ingen batteriskift

Termogeneratoren oplader det integrerede batteri gennem radiatorvarmen. Dette muliggør selvstændig og vedligeholdelsesfri drift, da der ikke er behov for at udskifte batterier.

Fordele ved DEOS TEO

Ingen batteriskift

Ingen brugere eller medarbejdere kan regulere på termostaten

Automatisk og intelligent justering af temperaturen giver en stor besparelse

Kan kobles sammen med CTS og dermed opnå en endnu større besparelse

Billig og nem installation

Brugervenlig betjening på smartphone, tablet eller PC.

Indeklimatjek

Kontakt os og hør meget mere om DEOS TEO

Er I i tvivl om jeres konkrete behov? Så book en aftale med os i dag, og vi kommer forbi jer til en helt uforpligtende snak om hvilken retning der vil være bedst for jeres indeklima og energiforbrug.