Få den energiløsning der passer til jeres virksomhed

FÅ EXPERO MED PÅ HOLDET

EXPEROs rådgivere hjælper med at sikre jer den bedste investering indenfor energioptimerende løsninger, med kernekompetence i EMS og BMS/CTS. Vores mål er at give jer den bedste og mest effektive løsning. Tag derfor EXPERO med på holdet, når I vil have det optimale ud af jeres kommende investeringer.

Uvildig rådgivning
Vi er en uvildig rådgivningsvirksomhed og det har den fordel, at der rådgives således I får den løsning, der passer bedst til brugernes og jeres bygnings behov.

Dette gør I kan være trygge i processen og ved der bliver rådgivet med, det mål at finde den løsning, som passer netop jeres behov.

En jungle af muligheder
Der findes utrolig mange muligheder, indenfor energioptimerende løsninger i dag. Især er BMS-/CTS-løsninger en kompleks sag og her vil EXPEROs erfaring komme jer til gode. Vi har rådgivere, som har navigeret i denne jungle i mange år og derfor har kompetencerne til at finde den løsning, der passer jeres virksomhed bedst. Vi har med garanti løsningen, på de problemer, I har.

Mægling mellem parter
Der kan i byggeprocesser opstå uenighed mellem bygherre eller entreprenør og CTS-leverandør i processen omkring aftalegrundlag og de tekniske løsninger. Uenighed opstår ofte, som følge af manglende viden hos bygherre eller entreprenør om CTS og pludselig går tingene i hårknude. EXPERO kan med sin tekniske knowhow være med til at løse knuden op gennem dialog og forhandling med CTS-leverandøren, sådan at alle kommer bedst muligt i mål med opgaven.

Få vores 4 bedste råd til at drifte din bygning smartere?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hemmelighederne bag et veldriftet CTS-anlæg direkte i din indbakke


Velkommen tilbage

Er du klar til at lære at drifte din bygning både grønnere, hurtigere, bedre og billigere? 

FÅ TIPS I DIN INDBAKKE

Du hører fra os i løbet af få dage. Vi glæder os til at tale med dig.

Velkommen tilbage

 

Du må endelig sige til, hvis jeg kan hjælpe dig med noget

 

SEND EN MAIL

You have Successfully Subscribed!

Velkommen tilbage

Vi håber du er klar til at lære at drifte din bygning både mere bæredygtigt, billigere og hurtigere? 

 

SE VORES KURSUSSIDE

Tak for din tilmelding, du vil snart modtage dit første guldkorn

>Nummeret er: