EXPERO – rådgivere og tekniske projektledere i BMS og EMS samt personale specialiseret i at drifte bygninger

Velkommen til et grønnere dansk erhvervsliv

EXPERO er grundlagt i 2016 for at give bygningsejere og bygningsadministratorer værdi for de penge de har investeret i tekniske installationer som varme, ventilation, køl, lufttæpper mv.

Den primære årsag til dette er, at vi ønsker at gøre en synlig og mærkbar indsats i kampen mod energispild, dårligt indeklima samt lav effektivitet i bygningsdriften. Derfor går EXPERO også i front med både at tilbyde rådgivning, projektledelse og drift samlet ét sted.

Vores løsningsforslag indeholder ofte de nyeste og mest innovative løsninger, der findes på markedet. Det er vigtigt for os at de løsninger, vi foreslår, skaber værdi for vores kunder, giver dem økonomiske fordele samt gør deres hverdag mindre teknisk.

Langt de fleste virksomheder betaler både en unødvendig høj energiregning og udleder samtidig meget større mængder CO2, end de reelt set burde.

Andreas Pape Kjærsgaard er uddannet elektriker og har gennem sine mange år i CTS-branchen oplevet langt flere eksempler på uhensigtsmæssig drift af tekniske installationer, herunder CTS-anlæg end korrekt driftede anlæg.

Vores grønne jord forandrer sig i takt med, at vi stillere højere og højere krav til teknik og generel levestandard. For erhvervslivet findes en af de største klimasyndere i driften af de tekniske installationer i bygningerne.

Vi ønsker høj komfort og et godt indeklima, både når vi går på arbejde og når vi holder fri. Vi tænder radiatoren når vi ønsker luften varmere og for vores ventilation/køl, når rummet skal køles ned. Desværre oplever vi alt for ofte, at de ansvarlige for de forskellige installationer ikke har den fornødne tid til at sætte sig ind i hvordan køle- og varmeanlæggene driftes med bedst mulig omtanke for både klimaet og energiregningen.

Hos EXPERO har vi specialiseret os i at skabe overblik over den aktuelle situation i teknikrummet, afdække behovet for hhv. opvarmning og nedkøling af bygningen, rådgive om korrekt drift af CTS-anlæggene og ikke mindst at overvåge og drifte anlæggene.

Alene gennem mere optimal drift af CTS-anlæggene har vi erfaret, at der er minimum 10 procent at spare, og ofte vil besparelsen endda blive meget højere.

Vi er her for at revolutionere CTS/BMS-branchen

Kort sagt har vi hos EXPERO en ambition om at revolutionere CTS-branchen ved at skære det overflødige energispild fra forbruget, forbedre komforten samt gør hverdagen nemmere for den driftsansvarlige, uden fordyrende installationer.

EXPERO tager udgangspunkt i de installationer, virksomhederne allerede har investeret mange penge i og hjælper ganske enkelt med som at opnå det fulde potentiale at CTS-anlægget.

Hos EXPERO samarbejder vi med virksomheder der:

  • Ønsker at forbedre deres grønne profil, forbedre komforten og gøre det hele lidt nemmere i driften
  • Har brug for faglig ekspertise i forbindelse med driften af de tekniske installationer
  • Ønsker at få det maksimale ud af det potentiale, der ligger i en bygnings tekniske installationer og dermed få mest mulig værdi ud af tekniske investeringer
  • Ønsker at gøre det rigtigt første gang og lave de bedste tekniske investeringer

EXPERO – Vi gør det komplekse enkelt

“Andreas har gjort os klar til at gå i marken og finde vores fremtidige CTS-setup. Beslutningsprocessen er naturligvis vores egen, men Andreas har gennem design af nogle grundlæggende løsningsstrategier klædt os på til at træffe de rigtige beslutninger.”

Peter Svendsen

Chef for Energi og Grøn Omstilling, Coop

Få vores 4 bedste råd til at drifte din bygning smartere?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hemmelighederne bag et veldriftet CTS-anlæg direkte i din indbakke


Velkommen tilbage

Er du klar til at lære at drifte din bygning både grønnere, hurtigere, bedre og billigere? 

FÅ TIPS I DIN INDBAKKE

Du hører fra os i løbet af få dage. Vi glæder os til at tale med dig.

Velkommen tilbage

 

Du må endelig sige til, hvis jeg kan hjælpe dig med noget

 

SEND EN MAIL

You have Successfully Subscribed!

Velkommen tilbage

Vi håber du er klar til at lære at drifte din bygning både mere bæredygtigt, billigere og hurtigere? 

 

SE VORES KURSUSSIDE

Tak for din tilmelding, du vil snart modtage dit første guldkorn

>Nummeret er: