1. Forside
  2.  » Drift af CTS-anlæg

Drift af CTS

FÅ HJÆLP TIL DRIFTEN AF VORES SPECIALISTER

SPAR PENGE, FORØG KOMFORTEN OG FÅ MERE TID I HVERDAGEN

En EXPERO serviceaftale sikrer jer maksimal og kontinuerlig værdi for det I har investeret i jeres CTS-anlæg samt det underliggende tekniske udstyr.

Løbende energioptimering
Vi tror på at værdien skabes i driften fremfor ved en engangstrimning af de tekniske installationer. Derfor løber en tryghedsaftale hos EXPERO i 12 måneder, hvor vi tager vores viden med ind i driften, og på denne måde sikrer vi jer maksimal værdi, for det I har investeret i jeres bygning. De fleste anlæg bliver ikke udnyttet til fulde, hvilket vi gerne vil til livs. Vi kan få det fulde potentiale ud af jeres eksisterende anlæg, og det er her magien ligger. Vi kan nemlig sammen spare jer og miljøet for rigtig meget.

Vi trimmer jeres tekniske installationer
Vi reducerer energiforbruget i jeres bygning ved at gennemgå, trimme samt overvåge alle jeres tekniske installationer. Mange af besparelserne finder vi helt uden ekstraomkostninger, blot ved at trimme på det eksisterende udstyr. De besparelser der kræver en merinvestering, garanterer vi har en tilbagebetalingstid på maksimalt 5 år, og hertil tilbyder vi projektledelse fra start til slut til en meget lav pris.

Vi går IKKE på kompromis med komforten
Én ting er at spare på energien ved eks. at skrue ned for varmen, og derved forringe komforten, noget helt andet er at spare på energien samtidig med komforten forbedres. Når vi finder energibesparelser i jeres bygning, går vi IKKE på kompromis med komforten… tværtimod! Det kan rent faktisk lade sig gøre at spare rigtig meget energi og samtidig sørge for at ingen fryser, alle har det lys de skal bruge, alle kan tage varme bade, at mados kun er i køkkenet og at ingen får træk. Der findes nemlig mange skjulte skatte som de færreste kender til. Det er dem vi finder til jer.

EXPERO serviceaftale giver jer mere tid i hverdagen og ro i sindet
Tid er, efter vores overbevisning, den største mangelvare i den moderne verden. Vi får mindre og mindre tid, og skal nå mere og mere deri. Derfor hjælper vi jer med at optimere driften, således jeres driftsansvarlige kan få tid til det, der virkelig skaber værdi for jer. Vi giver jer tiden til at fokusere på jeres brugere, tiden til at udvikle og tiden til at se på alle de ting I lige nu går og drømmer om at gøre.

Ønsker I Grøn profil? – Bliv Grøn Bevidstheds certificeret
Udbuddet er stort når man køber ventilation, varmeløsninger, køl, CTS mm., og der er mange faldgruber, som i sidste ende koster jer mange penge. Vi har skabt dette unikke certificeringsprogram, der sikrer jer de rette løsninger og maksimal værdi for pengene. Allerede efter 12 mdr. er jeres bygning Grøn Bevidstheds certificeret. Dette signalerer at jeres bygning er driftet med omtanke!

Pris fra kun Kr. 2.495,- pr. mdr.

 

 

>Nummeret er: