fbpx
Andreas Pape Kjærsgaard - Expero - tager imod

EXPERO Driftsaftale – Løbende energioptimering

SPAR PENGE, FORØG KOMFORTEN OG FÅ MERE TID I HVERDAGEN

En driftsaftale med EXPERO sikrer dig maksimal værdi for dit CTS-anlæg på den lange bane. Vi tilbyder tre forskellige driftsprodukter:

– EXPERO Grøn Bevidsthed – Jeres smutvej til grønnere drift
– EXPERO Solo – 100% drift på en enhed
– EXPERO Full-service  – 100% drift på komplet CTS-anlæg

Se nedenfor hvilket produkt der passer til jeres behov

EXPERO GRØN BEVIDSTHED - Jeres smutvej til grønnere drift

Løbende energioptimering
Vi tror på at værdien skabes i driften fremfor ved en engangstrimning af de tekniske installationer. Derfor løber en tryghedsaftale hos EXPERO i 12 måneder, hvor vi tager vores viden med ind i driften, og på denne måde sikrer vi jer maksimal værdi, for det I har investeret i jeres bygning. De fleste anlæg bliver ikke udnyttet til fulde, hvilket vi gerne vil til livs. Vi kan få det fulde potentiale ud af jeres eksisterende anlæg, og det er her magien ligger. Vi kan nemlig sammen spare jer og miljøet for rigtig meget.

En GRATIS aftale
For os er det afgørende, at et produkt skaber værdi for kunden, og udebliver denne værdiskabelse skal I selvfølgelig ikke betale. Med vores tryghedsaftale betaler i for 12 mdr. ved aftalens opstart, og finder vi ikke tilsvarende besparelser på el- og varmeforbrug, i jeres bygning, så får I refunderet differencen efter aftalens udløb.

Vi trimmer jeres tekniske installationer
Vi reducerer energiforbruget i jeres bygning ved at gennemgå, trimme samt overvåge alle jeres tekniske installationer. Mange af besparelserne finder vi helt uden ekstraomkostninger, blot ved at trimme på det eksisterende udstyr. De besparelser der kræver en merinvestering, garanterer vi har en tilbagebetalingstid på maksimalt 5 år, og hertil tilbyder vi projektledelse fra start til slut til en meget lav pris.

Vi går IKKE på kompromis med komforten
Én ting er at spare på energien ved eks. at skrue ned for varmen, og derved forringe komforten, noget helt andet er at spare på energien samtidig med komforten forbedres. Når vi finder energibesparelser i jeres bygning, går vi IKKE på kompromis med komforten… tværtimod! Det kan rent faktisk lade sig gøre at spare rigtig meget energi og samtidig sørge for at ingen fryser, alle har det lys de skal bruge, alle kan tage varme bade, at mados kun er i køkkenet og at ingen får træk. Der findes nemlig mange skjulte skatte som de færreste kender til. Det er dem vi finder til jer.

En tryghedsaftale giver jer mere tid i hverdagen og ro i sindet
Tid er, efter vores overbevisning, den største mangelvare i den moderne verden. Vi får mindre og mindre tid, og skal nå mere og mere deri. Derfor hjælper vi jer med at optimere driften, således jeres driftsansvarlige kan få tid til det, der virkelig skaber værdi for jer. Vi giver jer tiden til at fokusere på jeres brugere, tiden til at udvikle og tiden til at se på alle de ting I lige nu går og drømmer om at gøre.

Ønsker I Grøn profil? – Bliv Grøn Bevidstheds certificeret
Udbuddet er stort når man køber ventilation, varmeløsninger, køl, CTS mm., og der er mange faldgruber, som i sidste ende koster jer mange penge. Vi har skabt dette unikke certificeringsprogram, der sikrer jer de rette løsninger og maksimal værdi for pengene. Allerede efter 12 mdr. er jeres bygning Grøn Bevidstheds certificeret. Dette signalerer at jeres bygning er driftet med omtanke!

HENT PRODUKTBESKRIVELSE HER

Pris fra 1.995,- pr. mdr.*

*EXPERO Grøn Bevidsthed tegnes for 12 måneder ad gangen

EXPERO FULL-SERVICE - 100% DRIFT PÅ KOMPLET CTS-ANLÆG

Her hos EXPERO, går vi meget op i, hvordan din bygning performer, altså om du får maksimal udnyttelse af det energimæssige potentiale i din bygning. Derudover har vi et ønske om at give dig tryghed i hverdagen, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt din bygnings tekniske installationer kører korrekt eller ej. Vi har udviklet EXPERO Full-service for at imødekomme netop dette. Med EXPERO Full-service er du garanteret tryghed, optimal drift af din bygning, maksimal komfort samt lavest mulig energiomkostning.

SE DETALJERET BESKRIVELSE HER

Pris fra 849,- /mdr.*

*EXPERO Full-service abonnement tegnes for 12 måneder ad gangen

EXPERO SOLO - 100% DRIFT PÅ EN ENHED
  • Har I ét ventilationsanlæg, én varmecentral eller lign. der kan tilgåes online?
  • Har I ikke lysten, tiden eller kompetencerne til at varetage den daglige drift heraf?
  • Fryser I eller er luften tung?

Så er EXPERO Solo med garanti produktet for jer. EXPERO Solo er det samme produkt som EXPERO Full-service, dog kun med drift af én enhed. Med en enhed menes der ét ventilationsanlæg, én varmecentral osv.

Nemt, sikkert og bare bedst
Med en EXPERO Solo aftale på dit ventilationsanlæg skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt anlægget kører optimalt, det tager vi os af. Skal der justeres en temperatur, ændres driftstider eller lign., så ringer du bare til vores driftspersonale, og vi tager os af dit spørgsmål eller ønske med det samme.

Indkøring af nyt anlæg
Et nyt anlæg skal indkøres, og de første 12 måneder er afgørende for at få systemet til at performe optimalt. Med EXPERO Solo tager vi os af denne indkøring, så du kan bruge tiden på det du har lyst til.

SE DETALJERET BESKRIVELSE HER

Pris 499,- /mdr.*

*EXPERO Solo abonnement tegnes for 12 måneder ad gangen

Velkommen tilbage

Er du klar til at lære at drifte din bygning både grønnere, hurtigere, bedre og billigere? 

FÅ TIPS I DIN INDBAKKE

Du hører fra os i løbet af få dage. Vi glæder os til at tale med dig.

Velkommen tilbage

 

Du må endelig sige til, hvis jeg kan hjælpe dig med noget

 

SEND EN MAIL

You have Successfully Subscribed!

Velkommen tilbage

Vi håber du er klar til at lære at drifte din bygning både mere bæredygtigt, billigere og hurtigere? 

 

SE VORES KURSUSSIDE

Tak for din tilmelding, du vil snart modtage dit første guldkorn

>Nummeret er: